10 Ξενοδοχεία σε Eλληνικούς Προορισμούς για μία Πολυτελή Χειμερινή Απόδραση

Όταν οι ανέσεις και η πολυτέλεια των 5 αστέρων γίνεται ένα με την ακαταμάχητη ομορφιά της φύσης.

Με αλπική γοητεία και απαράμιλλη πολυτέλεια, κάποια από τα πιο εντυπωσιακά και premium ξενοδοχεία της χώρας μας βρίσκονται σε πανέμορφες τοποθεσίες, βαθιά «χωμένες» στην αγκαλιά της καταπράσινης φύσης.

Από τα Τρίκαλα της ορεινής Κορινθίας, μία ανάσα από την πανέμορφη και ειδυλλιακή λίμνη Δόξα μέχρι την ανείπωτη γοητεία της οροσειράς της Πίνδου, τα βουνά της Αρκαδίας και το γραφικό Μέτσοβο, η Ελλάδα διαθέτει καταλύματα πολύ υψηλών προδιαγραφών, με τεράστια ιδιωτικά δωμάτια και σουίτες, μοναδική θέα σε δασικές εκτάσεις, πλούσια πρωινά γεύματα βασισμένα στη γαστρονομία του κάθε τόπου και σύγχρονα σπα με εσωτερικές πισίνες, γυμναστήρια και εξειδικευμένες θεραπείες, οι οποίες παίζουν τον δικό τους μοναδικό ρόλο στην προσωπική σας αναζωογόνηση, χαλάρωση και ηρεμία.

Booking.com

Και πάνω απ’ όλα, είναι αυτή η αίσθηση της premium διαμονής και του exclusivity που κάνει την παραμονή και τον ύπνο μας σε ορισμένα ξενοδοχεία μία αληθινά αξέχαστη εμπειρία ζωής. Είναι αυτή η αδιαπραγμάτευτη πολυτέλεια που μας κάνει να μη θέλουμε να αποχωριστούμε τα μεγάλα, φιλόξενα lounge, συνήθως με τζάκι, και την άνεση του κρεβατιού μας. Και αυτές οι απίστευτα ξεχωριστές παροχές που δύσκολα βρίσκουμε σε πολλά ξενοδοχεία, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι ο προορισμός και να προετοιμαστείτε για μία πεντάστερη διαμονή βγαλμένη από τις ιλουστρασιόν σελίδες περιοδικού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Weekly Offers: Αθήνα-Λάρνακα από 66€, Αθήνα-Θεσ/νίκη από 49€ & Θεσ/νίκη-Ρώμη από 56€

Weekly Offers: Αθήνα-Βρυξέλλες από 99€, Αθήνα-Αλεξανδρούπολη από 62€ & Θεσσαλονίκη-Ντίσελντορφ από 51€

Ταξίδι στο Ντουμπάι με έως -50%

💕 ✈ Ταξίδεψε με το ταίρι σου με 1+1 εισιτήριο δώρο!

Weekly Offers: Αθήνα-Λονδίνο από 46€, Αθήνα-Χανιά από 49€ & Θεσσαλονίκη-Μόναχο από 53€

5 Τοπ Ελληνικοί Προορισμοί για ζευγάρια, για τα επόμενα weekends