5 Τοπ Ελληνικοί Προορισμοί για ζευγάρια, για τα επόμενα weekends 

Από τα Τρίκαλα Κορινθίας μέχρι το Ναύπλιο, ζήστε την πιο ρομαντική απόδραση μόνο για δύο

Υπάρχει κάτι γλυκό και άκρως ρομαντικό στους μήνες που διανύουμε, ακόμα κι όταν δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς τι είναι αυτό που μάς φαίνεται τόσο μαγευτικά ειδυλλιακό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου για μία απόδραση σε κάποιον ήσυχο προορισμό, μόνο για δύο.

Συνήθως, σκεφτόμαστε έναν ορεινό, γραφικό οικισμό, «κρυμμένο» μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, βόλτες δίπλα σε τρεχούμενα νερά και πλακόστρωτα σοκάκια, στάσεις για καφέ και φαγητό σε κάποιο παραδοσιακό μαγαζί με θέα, σε ένα απομονωμένο τραπέζι στρωμένο μόνο για εμάς και το αγαπημένο μας πρόσωπο. Ή πεζοπορίες μέσα στην οργιώδη φύση της ορεινής Ελλάδας, διαδρομές πλάι σε κρυστάλλινες λίμνες και διαμονή σε μικρά, ατμοσφαιρικά δωμάτια με ένα τζάκι που ζεσταίνει τον χώρο τις πρώτες κρύες ημέρες της χρονιάς, τυλίγοντας τα πάντα με μία όμορφη θαλπωρή.

Η Ελλάδα έχει κάτι για όλους, είτε αναζητάτε λίγες μέρες απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης σε έναν λιλιπούτειο οικισμό μακριά απ’ όλα και όλους, είτε θέλετε να περάσετε λίγες ημέρες σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό.
Περισσότερα εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Weekly Offers: Αθήνα-Λάρνακα από 66€, Αθήνα-Θεσ/νίκη από 49€ & Θεσ/νίκη-Ρώμη από 56€

Weekly Offers: Αθήνα-Βρυξέλλες από 99€, Αθήνα-Αλεξανδρούπολη από 62€ & Θεσσαλονίκη-Ντίσελντορφ από 51€

Ταξίδι στο Ντουμπάι με έως -50%

💕 ✈ Ταξίδεψε με το ταίρι σου με 1+1 εισιτήριο δώρο!

Weekly Offers: Αθήνα-Λονδίνο από 46€, Αθήνα-Χανιά από 49€ & Θεσσαλονίκη-Μόναχο από 53€